Useampi kuin yksi Sensuroitu-kirja

29,95 

Ravisteleva ja mielenkiintoinen tietokirja Raamatun tekstien historiassa tapahtuneista muutoksista.

Kun tilaat kirjan verkkokauppani kautta, saat halutessasi siihen minulta nimmarin ja omistuskirjoituksen.

Omistuskirjoituksen kirjoitan lähtökohtaisesti tilaajan etunimellä. Kerrothan kassalla tilauksen kommenteissa, jos haluat omistuskirjoituksen jollekin muulle ihmiselle. Jos tilaat useamman kirjan ja haluat niihin eri omistuskirjoitukset, kerro tarkat ohjeet tilauksen kommenteissa. Epäselvissä tapauksissa olen sinuun yhteydessä, mikä voi viivästyttää tilauksen lähettämistä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ravisteleva ja viihdyttävä kirja Raamatun tekstien historiasta.

Raamattua on pidetty muuttumattomana Jumalan sanana. Kautta aikojen pyhän kirjan lauseita on valjastettu politiikan ja vallankäytön perusteiksi. Raamatun kertomukset pulpahtavat pintaan myös täysin maallisissa yhteyksissä.

Oikeasti Raamattu on muovautunut jatkuvasti kirjurien käsissä. He tekivät virheitä ja muokkasivat tekstejä tarkoitusperiensä mukaan. Esimerkiksi monijumalaisuutta sensuroitiin ja naisten asemaa häivytettiin. Lisäksi Raamattu muuttuu aina, kun sitä käännetään uusille kielille.

Kirja kertoo Raamatun käsikirjoitusten rikkaasta historiasta tieteellisellä otteella mutta kepeästi ja uusiin näkökulmiin haastaen.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Omistuskirjoitus

Ei omistuskirjoitusta, Vain nimmari, Nimmari ja omistuskirjoitus